Wat is er in de omgeving te vinden ??

 

Zwembad Rhienderoord  

Tel: 0575-561544      

 

In het zwembad bieden ze recreatief zwemmen aan voor families en jeugd en je kunt ook banenzwemmen voor mannen en vrouwen. Ze beschikken over een peuterbad, whirlpool, sauna en een turks stoombad en een 25 meter bad, deels met beweegbare bodem.

 

 

Markt in Brummen 

 

Iedere dinsdag van 8:00 tot 12:30 uur is er markt op het Marktplein in Brummen. Een gezellige en knusse markt in het centrum van Brummen.Op de markt vind je onder andere een poelier, groente en fruit, kleding, kaas,brood & banket ( het stoepje )  en een  Vis boer ( Bouhof ).

De ondernemers helpen je graag en vinden het daarnaast ook leuk om een praatje te maken.

 

 

 

Pannenkoeken huis 

 Tel: 0575- 560047

 

Bij Reuvershoeve bereiden we echte ambachtelijke pannenkoeken. Maar wist u dat deze oer-Hollandse lekkernij al heel lang een speciaal plekje inneemt bij onze familie.

Dat zit zo.

Er was eens… Oma Westdijk. Ja, onze grootmoeder. Zij bakte vroeger in onze jeugd echt de allerbeste pannenkoeken. Haar geheim: ‘perfecte pannenkoeken bakken begint met het perfecte beslag’. Haar speciale pannenkoekenbeslag vormde de basis voor het geheime familierecept dat wij ook nu nog elke dag gebruiken in onze keuken.

Dik vijftig jaar geleden besloot oma de unieke smaak van haar pannenkoeken met iedereen te delen en begon in 1967 ons moederbedrijf ‘Pannekoekhuis Strijland’ in Rheden.

Wij hebben de eer om als derde generatie deze mooie traditie voort te zetten. Zodat iedereen kan blijven genieten van ons unieke familierecept. Inmiddels bieden we meer dan zestig soorten ambachtelijk gebakken pannenkoeken. Smullen voor alle leeftijden. Met dank aan Oma Westdijk.

We zien U graag bij onze gezellige Reuvershoeve.

 

 

 

 Veerpond 

Verder is er ook een leuke route om met het veerpondje        (Het bronkhorsterveer) naar een leuk klein Dorpje Bronkhorst te gaan, lekker op de fiets, of lopent of met de auto alles mag met het pondje mee. 

 

 

 

Burgers Zoo

026-4424534

 

Burgers Zoo onderscheidt zich van andere dierentuinen door de zogenaamde Ecodisplays. Dit houdt in dat Burgers Zoo de leefomgeving van de dieren zo realistisch mogelijk probeert na te bootsen.                                                                        Dit wordt niet beperkt tot het verblijfvan het dier maar de omgeving daaromheen. Zo vind je in Burgers Zoo de Bush, Desert, Ocean, Mangrove, Safari en Rimba.